Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Trafic Van

Renault Trafic Furgon

o furgonetă pentru orice activitate
Renault Trafic Furgon - renaultdibas.ro - 1
O AUTOUTILITARĂ ROBUSTĂ ȘI DINAMICĂ

Renault Trafic reprezintă armonia perfectă dintre confort și utilitate. Designul ingenios al interiorului include o trapă sub scaunul pasagerului care permite extinderea lungimii de încărcare până la 4,15 m. Forma sa rectangulară optimizează volumul de încărcare, ce poate atinge până la 8,9 m³ pentru versiunea L2h2. În partea din față, spațiile de depozitare ating un volum de 88 l; de asemenea, este disponibil un birou mobil amovibil, iar confortul la lucru este la cote maxime, oriunde și în orice situație.

Renault Trafic Furgon - Descriere si specificatii

Renault Trafic Furgon - renaultdibas.ro - 2
o viață la bord fără griji
Ia loc la volanul modelului Trafic și lucrează de oriunde. Spațiul modular ingenios îți permite să rabatezi spătarul scaunului central pentru a transforma cabina într-un birou mobil. Un loc perfect în care să-ți așezi laptopul și să-ți păstrezi documentele, pe un suport pivotant în format A4.
Renault Trafic Furgon - renaultdibas.ro - 3
zonă de încărcare optimizată
Trapa din peretele despărțitor permite modelului Trafic să ofere o lungime de transport utilă de 4,15 m, cea mai mare din segment. Panoul podelei cu o formă rectangulară permite optimizarea volumului de transport, ce atinge până la 8,9 m3.
Renault Trafic Furgon - renaultdibas.ro - 4
siguranța la volan
Trafic este echipat cu 10 noi sisteme de asistență pentru șofer. Condu într-un confort la superlativ: avertizare pentru unghiul mort, cruise control adaptiv, avertizare la părăsirea benzii de deplasare, sistem activ de frânare în situații de urgență. Munca de șofer nu a fost niciodată mai confortabilă și mai sigură.

Renault Trafic Van - Modele similare

test drive cere ofertă