Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Trafic Spaceclass
Trafic Spaceclass
Fisa produs

Renault Trafic Spaceclass

o experiență premium

Renault Trafic SpaceClass - confort, discreție și eleganță

Pe parcursul ultimilor ani, au apărut multe modele Renault prin care producătorul francez a reușit să surprindă în mod plăcut șoferii adepți ai conceptului de dubiță sau van. La fel ca Renault Kangoo Van sau Renault Trafic Combi, și SpaceClass Trafic vine cu avantaje majore pentru cei interesați de mașini din această categorie. El reprezintă soluția perfectă pentru cei care călătoresc alături de familie. Interiorul unui SpaceClass Renault se poate transforma imediat într-un dormitor cu pat dublu.

Bancheta din spate, odată rabatată, contribuie la obținerea unui pat lung de 1,90 m, iar geamurile fumurii garantează discreția. La exterior, SpaceClass Renault Trafic propune, la fel ca Renault Master, o capotă orizontală și o grilă verticală moderne, care pun în valoare design-ul inovator al barei față. Cu jante de 17“ și faruri full LED C Shape, SpaceClass Trafic este un model Renault deosebit de elegant și dinamic.

Renault SpaceClass duce confortul și performanța la un nou nivel

Renault SpaceClass este mașina ideală și pentru atunci când se dorește deplasarea în condiții de lux, fiind soluția optimă pentru călătoriile în regim VIP. Mașina dispune de scaune pivotante, care pot să fie scoase, astfel încât mașina să poată să transporte până la 7 pasageri. Confortul este și el garantat într-un SpaceClass, inclusiv cu ajutorul prizelor de 220 V, lămpilor de lectură și a scaunelor modulare cu configurație față în față.

Și pentru șofer, Renault Trafic SpaceClass oferă condiții excelente, postul de conducere fiind ergonomic, iar schimbătorul de viteze dispune de ornament cromat care contribuie la eleganța interiorului. Contactează Renault Dibas pentru un test drive al Trafic SpaceClass. Te așteptăm să încerci și alte modele Renault precum Renault Austral sau Renault Megane Sedan!

Renault Trafic Spaceclass - renaultdibas.ro - 1
ELEGANT ȘI DINAMIC

Trafic SpaceClass redefinește designul dinamic. Capota orizontală și grila verticală modernizate evidențiază expresivitatea noului design al barei față. Profită de un stil dinamic și în același timp rafinat, cu farurile full LED C-Shape, jantele noi de 17" cu design nou.

Renault Trafic Spaceclass - Descriere si specificatii

Renault Trafic Spaceclass - renaultdibas.ro - 2
reinventează modul în care călătorești
De la cele 6 scaune modulare din spate, cu configurație față în față, la prizele de 220 V și lămpile de lectură individuale, Trafic SpaceClass reinventează modul în care transportăm pasageri. La volan, profită de avantajele postului de conducere ergonomic, cu un plus de eleganță conferit de schimbătorul de viteze cu ornament cromat și planșa de bord complet nouă, în culoarea Meteor Grey. Nu trebuie să faci niciodată rabat de la confort!
Renault Trafic Spaceclass - renaultdibas.ro - 3
o experiență premium
Urcă la bordul modelului Trafic SpaceClass Signature și te vei bucura de o călătorie în condiții de lux. Scaunele pivotante pot culisa sau pot fi scoase cu ușurință. Se adaptează tuturor nevoilor, pentru a putea transporta până la 7 pasageri și a păstra, în același timp, un volum de încărcare de până la 1,8 m³. Masa centrală culisantă transformă modelul Trafic SpaceClass într-un veritabil salon mobil, foarte confortabil.
Renault Trafic Spaceclass - renaultdibas.ro - 4
partenerul tău în aventură
Pune în aplicare planurile tale de vacanță, cu versiunea Escapade. Transformă rapid interiorul vehiculului într-un dormitor confortabil: rabatează bancheta din spate și poți să te relaxezi pe un pat dublu, cu o lungime de 1,90 m, în intimitatea asigurată de geamurile fumurii. Călătorește oriunde!

Renault Trafic Spaceclass - Modele similare

test drive cere ofertă