Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Trafic Spaceclass
Trafic Spaceclass
Fisa produs

Renault Trafic Spaceclass

o experiență premium
Renault Trafic Spaceclass - renaultdibas.ro - 1
ELEGANT ȘI DINAMIC

Trafic SpaceClass redefinește designul dinamic. Capota orizontală și grila verticală modernizate evidențiază expresivitatea noului design al barei față. Profită de un stil dinamic și în același timp rafinat, cu farurile full LED C-Shape, jantele noi de 17" cu design nou.

Renault Trafic Spaceclass - Descriere si specificatii

Renault Trafic Spaceclass - renaultdibas.ro - 2
reinventează modul în care călătorești
De la cele 6 scaune modulare din spate, cu configurație față în față, la prizele de 220 V și lămpile de lectură individuale, Trafic SpaceClass reinventează modul în care transportăm pasageri. La volan, profită de avantajele postului de conducere ergonomic, cu un plus de eleganță conferit de schimbătorul de viteze cu ornament cromat și planșa de bord complet nouă, în culoarea Meteor Grey. Nu trebuie să faci niciodată rabat de la confort!
Renault Trafic Spaceclass - renaultdibas.ro - 3
o experiență premium
Urcă la bordul modelului Trafic SpaceClass Signature și te vei bucura de o călătorie în condiții de lux. Scaunele pivotante pot culisa sau pot fi scoase cu ușurință. Se adaptează tuturor nevoilor, pentru a putea transporta până la 7 pasageri și a păstra, în același timp, un volum de încărcare de până la 1,8 m³. Masa centrală culisantă transformă modelul Trafic SpaceClass într-un veritabil salon mobil, foarte confortabil.
Renault Trafic Spaceclass - renaultdibas.ro - 4
partenerul tău în aventură
Pune în aplicare planurile tale de vacanță, cu versiunea Escapade. Transformă rapid interiorul vehiculului într-un dormitor confortabil: rabatează bancheta din spate și poți să te relaxezi pe un pat dublu, cu o lungime de 1,90 m, în intimitatea asigurată de geamurile fumurii. Călătorește oriunde!

Renault Trafic Spaceclass - Modele similare

test drive cere ofertă