Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Trafic Combi

Renault Trafic Combi

partenerul de călătorie ideal
Renault Trafic Combi - renaultdibas.ro - 1
DESIGN EXPRESIV, VARIANTA CARMINE RED

Grilă nouă, verticală și faruri cu semnătură LED C-Shape cu vopseaua Carmine Red și jantele de 17″, noua variantă a modelului Trafic Combi se remarcă printr-un design dinamic.

Renault Trafic Combi - Descriere si specificatii

Renault Trafic Combi - renaultdibas.ro - 2
post de conducere ergonomic
Încărcător wireless telefon, sertar easy life, suport pentru pahare XXL, sistem de conectare la bord easy link și multe altele... Profită de interiorul complet reproiectat și bucură-te de habitaclul nou și confortabil.
Renault Trafic Combi - renaultdibas.ro - 3
habitaclu modular
3, 6 sau 9 locuri: Trafic Combi oferă diferite posibilități de configurare a habitaclului în funcție de preferințele personale. Poți transporta până la 9 pasageri și bagajele acestora sau poți scoate scaunele de pe rândurile 2 și 3, pentru a lua la bord toate bagajele necesare, într-un confort deplin!
Renault Trafic Combi - renaultdibas.ro - 4
sisteme de asistență pentru șofer
Trafic Combi este echipat cu o serie de sisteme de asistență pentru șofer, care îmbunătățesc siguranța ta și a pasagerilor. Manevrele sunt acum mai simple datorită sistemului de asistență la parcare și beneficiezi de avertizare privind părăsirea benzii de deplasare, Cruise Control adaptiv și sistem activ de frânare în situații de urgență, pentru a călători fără nicio grijă.

Renault Trafic Combi - Modele similare

test drive cere ofertă