Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Megane Sedan

Renault Megane Sedan

berlină dinamică, cu tehnologii inovatoare

Renault Megane Sedan, garanția experiențelor spectaculoase la volan

Performanța și design-ul modelului Sedan Megane de la Renault sunt unele care te vor cuceri încă de la prima cursă efectuată. Prin Megane Sedan, Renault propune o mașină din clasa berlinelor cu profil sportiv spectaculos. Autoturismul dispune de grilă cromată și jante de 17 inch, precum și de un interior deosebit de elegant.

Dacă exteriorul ți se va părea interesant, atunci interiorul unui Renault Megane Sedan nou la preț bun cu siguranță te va cuceri imediat! Experiența de condus este una specială, grație controlului facil și al celor patru moduri disponibile: Mysense, Eco, Sport și Comfort. Mașina impresionează prin siguranța garantată de sistemul AEBS de frânare în situații de urgență, dar și cu ajutorul sistemului multimedia Easylink, prin care poți să conectezi aplicațiile tale favorite.

Megane Sedan și alte modele, disponibile pentru test drive!

Și la capitolul prețuri, Renault Megane Sedan este un model care îți va stârni interesul, mai ales că este disponibil și prin programul Renault Rabla. Un excelent preț la Renault Megane Sedan poate fi descoperit la reprezentanța Renault din România, adică RenaultDibas!

Dacă vrei să vezi cum se simte experiența de a conduce un Renault Megane Sedan sau vrei să încerci alte modele Renault de generație nouă, echipa noastră te așteaptă să te programezi la un test drive. La locația noastră din București poți încerca modele noi de Renault Clio sau Renault Captur. Tot aici găsești și alte modele propuse de către legendarul producător francez, ca Renault Austral, Renault Talisman sau Renault Arkana. Dacă preferi versiunea Sedan, noi suntem partenerul de la care poți cumpăra imediat un Renault Megane Sedan la preț avantajos!

Renault Megane Sedan - renaultdibas.ro - 1
O BERLINĂ ATRĂGĂTOARE ȘI SOFISTICATĂ

Cu profilul său sportiv, partea din față redesenată, evidențiată de grila cromată, farurile în formă C-Shape, jantele de 16″, 17″ și interiorul elegant, hi-tech... Megane Sedan îți va stârni cu siguranță interesul. Pregătește-te pentru multe călătorii la volanul său!

Renault Megane Sedan - Descriere si specificatii

Renault Megane Sedan - renaultdibas.ro - 2
o experiență mai facilă cu easy link
Ești pregătit pentru o conectivitate așa cum nu ai mai întâlnit? Cu sistemul multimedia easy link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, poți accesa cu ușurință toate aplicațiile și serviciile conectate, de pe ecranul central cu diagonala de 9,3” a modelului Megane.
Renault Megane Sedan - renaultdibas.ro - 3
multi-sense: îți personalizezi experiența după stilul de condus
Sunetul și răspunsul motorului, direcția, iluminarea ambientală diversificată și ecranul configurabil al șoferului. Cu multi-sense poți alege între 4 moduri diferite (mysense, eco, Ccmfort și sport) și poți personaliza setările automobilului în funcție de preferințele personale.
Renault Megane Sedan - renaultdibas.ro - 4
beneficiază de sistemele de asistență la condus Renault easy drive
Călătorește fără griji! Asistență pentru autostradă și trafic, cruise control adaptiv stop & go, sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS) cu detectare bicicliști și pietoni. Foarte performante, sistemele noastre de asistență pentru șofer sporesc siguranța și plăcerea de a conduce.

Renault Megane Sedan - Modele similare

test drive cere ofertă