Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Megane RS

Renault Megane RS

Adaugă emoții în viața ta!
Renault Megane RS - renaultdibas.ro - 1
SEMNĂTURA SPORT

Pregătește-te pentru curse! Linii elegante, aripi mai largi, șasiu sport, noua tapițerie „gri carbon”, finisaje sofisticate și culori exclusive. Dotat cu funcții inspirate direct de lumea sporturilor cu motor, Megane R.S. se remarcă prin stilul sport. Pe locuri! Fiți gata! Start!

Renault Megane RS - Descriere si specificatii

Renault Megane RS - renaultdibas.ro - 2
tehnologii exclusive Renault Sport ...
Modul Sport al Multi-Sense, control al demarării, schimbare automată în treapata inferioară*, R.S. Monitor. Descoperă cunoștințele inginerilor Renault Sport înglobate în sistemul Easy link și afisate fie pe tableta de 9”, fie pe ecranul tabloului de bord de 10". * EDC cutie de viteze.
Renault Megane RS - renaultdibas.ro - 3
... pentru plăcerea de a conduce, fără niciun compromis
4Control - 4 roți directoare, suspensie "Compression Hydraulic Stop" și un motor de 1,8 litri cu o putere de 300 CP se traduc în manevrabilitate, stabilitate, performanță și confort indiferent că ești în drum spre birou sau pe circit.
Renault Megane RS - renaultdibas.ro - 4
Tehnologii ultra-ridicate!
Șasiu CUP și suspensii întărite, diferențial cu alunecare limitată Torsen®, discuri de frână bi-material și etrieri Brembo ©, scaune Recaro® tip scoică … acum poți experimenta cum este o zi la birou pentru un pilot.
test drive cere ofertă