Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Megane Estate
Megane Estate
Fisa produs

Renault Megane Estate

un plus de eleganță și confort

Renault Megane Estate, mașina ideală pentru familii și nu numai

Renault este un producător de autoturisme care a pus întotdeauna preț pe toate categoriile de oameni care ar putea avea nevoie de o mașină. De Renault Megane Estate se vor bucura cel mai mult familiile. Însă, cu un interior extrem de spațios și o stabilitate la drum absolut remarcabilă, Megane Estate de la Renault este o mașină care oferă foarte multe beneficii și persoanelor singure, care călătoresc foarte des.

Pe lângă spațiul foarte generos pe care îl pune la dispoziție, la fel ca multe alte modele Renault, și Megane Estate impresionează prin bordul spectaculos, care dispune de navigație de ultimă generație și sistem Easylink. De fiecare dată când pleci într-o cursă cu mașina ta, îți vei putea conecta ușor smartphone-ul, pentru a accesa toate aplicațiile tale favorite.

Megane Estate, partenerul pe care te poți baza în orice călătorie

Cu jante din aliaj, de 16 inch, și proiectoare de ceață care oferă iluminare statică la fiecare viraj, Renault Megane Estate îți oferă siguranță și stabilitate în orice călătorie. Portbagajul spațios, cu volum maxim de 563 litri și lungimea de încărcare de 2,7 metri, acest model de la Renault îți permite să călătorești în cele mai bune condiții atât singur, cât și împreună cu familia sau prietenii.

La RenaultDibas găsești Renault Megane Estate la preț atractiv. Te așteptăm la locația noastră, acolo unde poți găsi Renault Clio, Renault Captur, Renault Austral, Renault Arkana, Renault Talisman precum și cele mai noi versiuni de Megane Estate la prețuri excelente!

Renault Megane Estate - renaultdibas.ro - 1
Un break de familie extrem de modular

Cu un comportament rutier îmbunătățit, alături de un design senzual și dinamic al caroseriei, Renault Megane Estate are tot ce-i trebuie pentru a se face remarcat și a atrage privirile.

Renault Megane Estate - Descriere si specificatii

Renault Megane Estate - renaultdibas.ro - 2
creează-ți propriul spațiu la bord
Cu un portbagaj modular, 2,7 metri lungime de încărcare și o multitudine de spații de depozitare, Megane Estate îmbină confortul, eleganța și funcționalitatea. Mereu alături de tine!
Renault Megane Estate - renaultdibas.ro - 3
Configurează spațiul în funcție de nevoile personale
Transporți mult pe durata călătoriilor? Bancheta spate rabatabilă Easy Break îți permite să iei cu tine tot ce ai nevoie, fără a afecta confortul la bordul Megane Estate. Vrei? Ai!
Renault Megane Estate - renaultdibas.ro - 4
Beneficiază de un spațiu de încărcare modular
Cu un portbagaj spațios (maxim 563 l), lungime de încărcare foarte mare (2,7 m) și soluții de depozitare inteligente, Megane Estate se adaptează cerințelor, pentru a satisface și cele mai ridicate așteptări!

Renault Megane Estate - Modele similare

test drive cere ofertă