Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Megane

Reanult Megane

tehnologie pentru o plăcere sporită la volan

Renault Megane - selectează o mașină cu un design atrăgător

Dacă ești în căutarea unui Renault Megane de vânzare, pe Renaultdibas.ro ai posibilitatea să te înscrii rapid pentru un test drive. Astfel, vei afla mai ușor dacă acest model corespunde necesităților tale și stilului de condus. Prețurile unui Renault Megane sunt accesibile iar experiența la volan este deosebită datorită noilor tehnologii și sisteme cu care mașina este echipată. Cu un design exterior armonios și un interior sofisticat, noul Renault Megane atrage toate privirile. Hatchback-ul este compact, are finisaje elegante, este prevăzut cu diferite elemente atractive și dotări care oferă o experiență excelentă de condus. Descoperă gama de modele Renault din oferta noastră și alege mașini Megane sau alte autoturisme ale acestei mărci la prețuri avantajoase.

Renault Megan de vânzare - descoperă prețuri și oferte excelente

În ofertele de vânzări auto Renault Megane disponibile pe site și în reprezentanța noastră, te poți bucura de modele bine echipate la prețuri accesibile. În plus, ai posibilitatea să optezi și pentru alte autoturisme marca Renault, precum Clio, Captur, Austral, Arkana sau Talisman. Pe lângă consiliere în achiziția unei noi mașini Renault Megane, poți apela și la serviciile conexe acestui domeniu, cum ar fi service sau daune. Dintre mașinile disponibile la vânzare, Renault Megane este o alegere potrivită atât pentru uz personal, cât și ca mașină de serviciu. Este confortabilă, practică și este dotată cu diferite sisteme de siguranță care sporesc plăcerea de a conduce. Bucură–te de călătorii fără griji și o experiență personalizată după stilul tău de condus cu noul Renault Megane.

Renault Megane - renaultdibas.ro - 1
HATCHBACK COMPACT

Linii armonioase, elemente atent studiate și detalii de finisare rafinate... Atractiv și dinamic, Megane se face remarcat cu un design exterior împrospatat și un interior high-tech mai sofisticate. Fii pregătit să atragi toate privirile!

Renault Megane - Descriere si specificatii

Renault Megane - renaultdibas.ro - 2
o experiență mai facilă cu easy link
Ești pregătit pentru o conectivitate așa cum nu ai mai întâlnit? Cu sistemul multimedia easy link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, poți accesa cu ușurință toate aplicațiile și serviciile conectate, de pe ecranul central cu diagonala de 9,3” a modelului Megane.
Renault Megane - renaultdibas.ro - 3
multi-sense: îți personalizezi experiența după stilul de condus
Sunetul și răspunsul motorului, direcția, iluminarea ambientală diversificată și ecranul configurabil al șoferului. Cu multi-sense poți alege între 4 moduri diferite (mysense, eco, Ccmfort și sport) și poți personaliza setările automobilului în funcție de preferințele personale.
Renault Megane - renaultdibas.ro - 4
beneficiază de sistemele de asistență la condus Renault easy drive
Călătorește fără griji! Asistență pentru autostradă și trafic, cruise control adaptiv stop & go, sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS) cu detectare bicicliști și pietoni. Foarte performante, sistemele noastre de asistență pentru șofer sporesc siguranța și plăcerea de a conduce.

Renault Megane - Modele similare

test drive cere ofertă