Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Koleos

Renault Koleos

un SUV puternic la exterior și rafinat la interior
Renault Koleos - renaultdibas.ro - 1
SIMTE PUTEREA LA VOLANUL UNUI SUV

Silueta impunătoare, interiorul rafinat și farmecul care face diferența ... Koleos își exprimă personalitatea, pentru a-ți oferi un plus confort și prestanță. Exprimă-ți stilul!

Renault Koleos - Descriere si specificatii

Renault Koleos - renaultdibas.ro - 2
un 4x4 autentic
Ești gata de aventură? Sistemul de tracțiune integrală al lui Koleos te va ajuta! Descoperă performanțele sale pe teren accidentat și generația nouă de motorizări, care îmbină performanțele cu un consum redus de carburant.
Renault Koleos - renaultdibas.ro - 3
depășește toate obstacolele
Experimentează fiecare zi ca pe o nouă aventură și alege trasee inedite cu ajutorul tehnologiei All Mode 4x4-i. Comută cu ușurință între modurile 4x2, Auto și 4x4 Lock și alege modul de condus cel mai potrivit în funcție de situație.
Renault Koleos - renaultdibas.ro - 4
o nouă motorizare Blue dCi
Descoperă noua generație de motorizări Blue dCi, proiectată pentru a îmbina eficiența cu performanțele ridicate. Blue dCi 190 X-Tronic All Mode 4x4-i: această motorizare, alături de posibilitatea de schimbare manuală a treptelor de viteză, oferă cel mai ridicat nivel de performanțe și plăcere la volan. Se remarcă prin răspuns prompt în toate treptele de viteză, la drum lung și la deplasarea pe teren accidentat.

Renault Koleos - Modele similare

test drive cere ofertă