Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Kangoo Van E-Tech
Kangoo Van E-Tech
Fisa produs

Renault Kangoo Van E-Tech

fără compromis
Spațios, eficient, electric.

Planifică-ți drumurile zilnice fără griji. Kangoo Van E-Tech 100% electric este echipat cu o baterie avansată cu ioni de litiu, cu o capacitate utilă de 45 kWh, ce poate fi exploatată 100%. Performanțe sau spațiu? Nu trebuie să alegi. Prin amplasarea bateriei sub podea, Kangoo E-Tech 100% electric utilizează foarte eficient și volumul de încărcare.

Renault Kangoo VAN E-Tech - Descriere si specificatii

Autonomie și timp de încărcare
Încarcă foarte ușor, cu încărcătorul de 11 kW. Astfel, poți recupera 100% din autonomie în 3 ore și 50 de minute. Conectează modelul Kangoo Van E-Tech 100% electric la o bornă de încărcare domestică pentru vehicule electrice. Te grăbești? Alege versiunea de 22 kW 80 c.c.* 30 de minute sunt suficiente pentru a recupera o autonomie de 170 km!
Ai pornit la drum? Utilizează pompa de căldură pentru a încălzi rapid habitaclul și optimizează în același timp autonomia. Dacă vehiculul este conectat la priză, poți activa climatizarea și de la distanță, pentru a beneficia de confort la volan și de întreaga autonomie.
17 sisteme de asistență pentru șofer
Prioritatea noastră este siguranța ta. Sistemele de asistență pentru șofer ale modelului Kangoo Van E-Tech 100% electric te ajută la deplasarea în oraș sau la drum lung. Acestea includ control adaptiv al vitezei de croazieră, sistem activ de frânare în situații de urgență și asistență la păstrarea benzii de deplasare.
Kangoo Van E-Tech 100% electric este echipat cu tehnologii inovatoare pentru călătorii lipsite de griji. Monitorizează în permanență tot ce se întâmplă în jurul vehiculului, cu ajutorul sistemului de asistență pentru vizibilitate în spate. Iar pe vreme nefavorabilă te poți baza pe sistemul de asistență la vânt lateral.
Masă maximă remorcabilă de 1,5 tone
Kangoo Van E-Tech 100% electric are o masă maximă remorcabilă impresionantă de 1,5 tone.
Acesta permite încărcarea ușoară a echipamentelor și simplifică activitatea zilnică. Cu sistemul retractabil easy inside rack poți transporta cu ușurință în interior obiecte de până la 2 metri lungime.

Renault Kangoo Van E-Tech - Modele similare

test drive cere ofertă