Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Kangoo

Renault Kangoo

mașina de familie pentru activități în timpul liber

Renault Kangoo - fiabilitate, performanță și siguranță la un nivel înalt

Îţi doreşti o mașină adaptabilă, care să îţi garanteze siguranţă în toate călătoriile pe care le parcurgi? În cazul acesta, descoperă Kangoo Renault, o alegere excelentă pe piața automobilelor. Indiferent dacă ești în căutarea unui Renault Kangoo pe benzină sau varianta diesel, de vânzare, acest autovehicul te va impresiona cu certitudine de la primul drum.

Renault Kangoo este o opțiune populară pe care o poţi găsi în gama noastră de modele Renault, oferind un nivel ridicat de funcționalitate și un caracter practic remarcabil. Cu interiorul său spațios și designul inteligent, Kangoo Renault asigură o experiență de condus confortabilă și plăcută pentru întreaga familie.

Renault Kangoo de vânzare cu un raport calitate-preț excelent

Versiunea pe benzină a mașinii Renault Kangoo este perfectă dacă preferi o opțiune eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, fără a compromite performanța. Tehnologia avansată a motorului acestui model de Renault oferă un echilibru optim între putere și eficiență. Pe de altă parte, varianta diesel poate fi alegerea ideală dacă eşti în căutarea unei maşini cu un nivel mai crescut de putere și durabilitate. Alte modele de Renault pe care ți le punem la dispoziție, care acoperă întreaga gamă de nevoi de utilizare, sunt: mașina atractivă de oraș, Renault Clio, SUV-ul Renault Captur, automobilul E-Tech Full Hybrid Renault Austral, berlina Renault Megane Sedan sau modelul de Renault inovator de furgonetă Renault Kangoo Van, un vehicul comercial spațios și practic.

Datorită caracteristicilor sale uimitoare, standardele de siguranță și calitatea înaltă, Renault Kangoo este o opţiune minunată din categoria sa de vehicule spațioase de pasageri și de familie pentru călătoriile din timpul liber. Acum este momentul să alegi și tu un Renault Kangoo nou de la RenaultDibas.ro şi să porneşti la drum cu această maşină fiabilă și versatilă.

Renault Kangoo - renaultdibas.ro - 1
VEHICULUL DE PASAGERI SPAȚIOS ȘI ELEGANT PENTRU PETRECEREA TIMPULUI LIBER

Cu liniile sale dinamice, farurile C-Shape cu LED și jantele de 17″, Kangoo oferă o imagine modernă profilului său. La interior, calitatea finisajelor și tabloul de bord reproiectat echipat cu 15 compartimente de depozitare (44,8 l) îmbină confortul, plăcerea de a conduce și funcționalitatea.

Renault Kangoo - Descriere si specificatii

Renault Kangoo - renaultdibas.ro - 2
sistem multimedia easy link
Conectează smartphone-ul și accesează aplicațiile și serviciile de conectare online, de pe ecranul central de 8″ al sistemului multimedia easy link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.
Renault Kangoo - renaultdibas.ro - 3
10 sisteme de asistență la condus
Cu sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS), asistență pentru păstrarea benzi de deplasare, blind spot warning și multe altele, sistemele moderne și inovatoare de asistență pentru șofer îți permit să conduci în siguranță. Asistența pentru autostradă și trafic, cruise control și stop & go oferă siguranță pe durata călătoriei.
Renault Kangoo - renaultdibas.ro - 4
posibilități nelimitate
Dorești să transporți obiecte lungi? Folosește barele de pavilion inovatoare, care pot fi mutate cu ușurință din poziție longitudinală în poziție transversală, fără a utiliza scule. Spațiul interior modular, scaunul rabatabil al pasagerului și portbagajul generos (între 775 l și 2,800 l) îți permit să transporți tot ce dorești, indiferent de volum și dimensiuni.

Renault Kangoo - Modele similare

test drive cere ofertă