Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Kangoo

Renault Kangoo

mașina de familie pentru activități în timpul liber
Renault Kangoo - renaultdibas.ro - 1
VEHICULUL DE PASAGERI SPAȚIOS ȘI ELEGANT PENTRU PETRECEREA TIMPULUI LIBER

Cu liniile sale dinamice, farurile C-Shape cu LED și jantele de 17″, Kangoo oferă o imagine modernă profilului său. La interior, calitatea finisajelor și tabloul de bord reproiectat echipat cu 15 compartimente de depozitare (44,8 l) îmbină confortul, plăcerea de a conduce și funcționalitatea.

Renault Kangoo - Descriere si specificatii

Renault Kangoo - renaultdibas.ro - 2
sistem multimedia easy link
Conectează smartphone-ul și accesează aplicațiile și serviciile de conectare online, de pe ecranul central de 8″ al sistemului multimedia easy link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.
Renault Kangoo - renaultdibas.ro - 3
10 sisteme de asistență la condus
Cu sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS), asistență pentru păstrarea benzi de deplasare, blind spot warning și multe altele, sistemele moderne și inovatoare de asistență pentru șofer îți permit să conduci în siguranță. Asistența pentru autostradă și trafic, cruise control și stop & go oferă siguranță pe durata călătoriei.
Renault Kangoo - renaultdibas.ro - 4
posibilități nelimitate
Dorești să transporți obiecte lungi? Folosește barele de pavilion inovatoare, care pot fi mutate cu ușurință din poziție longitudinală în poziție transversală, fără a utiliza scule. Spațiul interior modular, scaunul rabatabil al pasagerului și portbagajul generos (între 775 l și 2,800 l) îți permit să transporți tot ce dorești, indiferent de volum și dimensiuni.

Renault Kangoo - Modele similare

test drive cere ofertă