Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Clio E-Tech Plug-In Hybrid
Clio E-Tech Plug-In Hybrid
Fisa produs

Renault Clio E-Tech Plug-In Hybrid

toate calitățile modelului Clio și avantajul propulsiei hibride

De la

20.330 € cu TVA

CLIO ACUM ȘI ÎN VARIANTĂ HIBRIDĂ

Cu ajutorul motorizării hibride noi, cu încărcare automată, Clio E-Tech hybrid asigură o plăcere de a conduce fără precedent și un consum mai redus de carburant.

până la 80% în modul electric, în oraș
Beneficiezi de o propulsie electrică foarte performantă. Clio E-Tech hybrid îmbină motorizarea electrică, motorizarea termică și o transmisie automată cu mai multe moduri, extrem de eficientă. Rezultatul: porniri consecvente în modul electric, deplasarea optimizată în modul electric pentru până la 80% din călătoriile urbane și plăcerea deplasării silențioase în modul electric.
eficient atât în oraș, cât și pe autostradă
La deplasarea pe autostradă sau în oraș, consumul de carburant al unui model hibrid este cu până la 40% mai mic decât al unuia cu motor convențional, pe benzină. De asemenea, la bordul lui Clio E-Tech hybrid poți călători fără griji: autonomie excelentă, silențiozitate precum și un habitaclu spațios specific modelului Clio!
noi senzații la volan
Datorită puterii combinate de 145 CP, Clio E-Tech hybrid asigură accelerații sigure și puternice. Răspunsul instantaneu al motoarelor electrice și transmisia automată cu mai multe moduri oferă accelerații rapide și schimbări line ale treptelor de viteză. Bucură-te de diferitele moduri multi-sense, pentru o experiență la volan personalizată.
test drive cere ofertă