Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Clio E-Tech Plug-In Hybrid
Clio E-Tech Plug-In Hybrid
Fisa produs

Renault Clio E-Tech Plug-In Hybrid

toate calitățile modelului Clio și avantajul propulsiei hibride
Renault Clio E-Tech Plug-In Hybrid - renaultdibas.ro - 1
CLIO ACUM ȘI ÎN VARIANTĂ HIBRIDĂ

Cu ajutorul motorizării hibride noi, cu încărcare automată, Clio E-Tech hybrid asigură o plăcere de a conduce fără precedent și un consum mai redus de carburant.

Renault Clio E-Tech Hybrid - Descriere si specificatii

Renault Clio E-Tech Plug-In Hybrid - renaultdibas.ro - 2
până la 80% în modul electric, în oraș
Beneficiezi de o propulsie electrică foarte performantă. Clio E-Tech hybrid îmbină motorizarea electrică, motorizarea termică și o transmisie automată cu mai multe moduri, extrem de eficientă. Rezultatul: porniri consecvente în modul electric, deplasarea optimizată în modul electric pentru până la 80% din călătoriile urbane și plăcerea deplasării silențioase în modul electric.
Renault Clio E-Tech Plug-In Hybrid - renaultdibas.ro - 3
eficient atât în oraș, cât și pe autostradă
La deplasarea pe autostradă sau în oraș, consumul de carburant al unui model hibrid este cu până la 40% mai mic decât al unuia cu motor convențional, pe benzină. De asemenea, la bordul lui Clio E-Tech hybrid poți călători fără griji: autonomie excelentă, silențiozitate precum și un habitaclu spațios specific modelului Clio!
Renault Clio E-Tech Plug-In Hybrid - renaultdibas.ro - 4
noi senzații la volan
Datorită puterii combinate de 145 CP, Clio E-Tech hybrid asigură accelerații sigure și puternice. Răspunsul instantaneu al motoarelor electrice și transmisia automată cu mai multe moduri oferă accelerații rapide și schimbări line ale treptelor de viteză. Bucură-te de diferitele moduri multi-sense, pentru o experiență la volan personalizată.

Renault Clio E-Tech Plug-In Hybrid - Modele similare

test drive cere ofertă