Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Clio E-Tech Full Hybrid
Clio E-Tech Full Hybrid
Fisa produs

Renault Clio E-Tech Full Hybrid

designed for living

Renault Clio E-Tech Full Hybrid - descoperă plăcerea condusului cu un autoturism deosebit

Ușor dinamic și cu un aspect fluid, Renault Clio face parte din acea clasă de autoturisme care se conduc ușor și sunt confortabile atât pentru drumurile lungi, cât și pentru oraș. Noul Renault Clio combină foarte bine designul elegant cu funcționalitatea, simplitatea cu caracterul practic, astfel încât să te bucuri de o mașină unică, adaptată perfect nevoilor tale. Descoperă o mulțime de modele noi Renault și alege ce ți se potrivește din gama disponibilă pe RenaultDibas.ro. Ai diversitate și prețuri accesibile pentru o varietate de autoturisme, ideale pentru uz personal sau ca mașini de serviciu, în funcție de nevoi. Alege Renault Captur, Megane, Renault Clio cu cutie automată, hybrid, pe benzină sau diesel sau alte modele moderne, complet personalizabile.

Renault Clio E-Tech Full Hybrid - un nou model care te captivează de la prima vedere

Noul model Renault Clio E-Tech Full Hybrid se remarcă prin caracteristici speciale, care asigură confort deplin și siguranță în timpul călătoriilor. Ai posibilitatea să optezi între versiunea cu dotări standard sau să adaugi diverse opțiuni în ceea ce privește siguranța și sistemele de asistență, designul interior și exterior sau dotările multimedia. Alege să achiziționezi un Renault Clio la preț accesibil de la un dealer autorizat și beneficiază de oferte excelente, garanții, dar și de posibilitatea de a efectua un test drive pentru a face alegerea potrivită. Apelează la profesioniști în domeniul auto și bucură-te de o experiență excelentă la volan, alegând noul Renault Clio în varianta perfectă pentru tine. Poți testa și alte modele precum Renault Arkana sau Renault Clio automat, astfel încât să găsești autoturismul care se mulează perfect pe necesitățile tale.

Renault Clio - renaultdibas.ro - 1
O MAȘINĂ DE ORAȘ SEDUCĂTOARE

Linii fluide, profil dinamic, aripi sculptate și noul sistem de iluminare full LED. Clio te captivează cu stilul său de la prima vedere.

Renault Clio E-Tech Full Hybrid - Descriere si specificatii

Renault Clio - renaultdibas.ro - 2
spațiu personalizat
Personalizează setările multimedia după bunul plac. Salvează comenzile rapide și widgeturile tale preferate cu o simplă configurare a unui profil de utilizator.
Renault Clio - renaultdibas.ro - 3
asistență online
Un plus pentru siguranță: în cazul unui accident, automobilul efectuează automat un apel de urgență, sau poți apăsa un buton de pe consola plafonului.
Renault Clio - renaultdibas.ro - 4
e-save
Economisește bateria de tracțiune atunci când te confrunți cu urcări abrupte sau când ruta ta zilnică necesită modul electric.

ALEGE VARIANTA CLIO CARE ȚI SE POTRIVEȘTE


Evolution


Carburant
Benzina + Electric auto-reincarcabil

Tip cutie de viteze
Automata hibrida, multimodala E-TECH

Putere maxima (kW)
105 (69kW termic+36kW electric)

Emisii CO2 (g/km)
95

Techno


Carburant
Benzina + Electric auto-reincarcabil

Tip cutie de viteze
Automata hibrida, multimodala E-TECH

Putere maxima (kW)
105 (69kW termic+36kW electric)

Emisii CO2 (g/km)
95

Esprit Apline


Carburant
Benzina + Electric auto-reincarcabil

Tip cutie de viteze
Automata hibrida, multimodala E-TECH

Putere maxima (kW)
105 (69kW termic+36kW electric)

Emisii CO2 (g/km)
95

Renault Clio E-Tech Full Hybrid - Modele similare

test drive cere ofertă