Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Clio

Renault Clio

designed for living

Renault Clio - descoperă plăcerea condusului cu un autoturism deosebit

Ușor dinamic și cu un aspect fluid, Renault Clio face parte din acea clasă de autoturisme care se conduc ușor și sunt confortabile atât pentru drumurile lungi, cât și pentru oraș. Noul Renault Clio combină foarte bine designul elegant cu funcționalitatea, simplitatea cu caracterul practic, astfel încât să te bucuri de o mașină unică, adaptată perfect nevoilor tale. Descoperă o mulțime de modele noi Renault și alege ce ți se potrivește din gama disponibilă pe RenaultDibas.ro. Ai diversitate și prețuri accesibile pentru o varietate de autoturisme, ideale pentru uz personal sau ca mașini de serviciu, în funcție de nevoi. Alege Renault Captur, Megane, Renault Clio cu cutie automată, hybrid, pe benzină sau diesel sau alte modele moderne, complet personalizabile.

Renault Clio 2022 - un nou model care te captivează de la prima vedere

Noul model Renault Clio din 2022 se remarcă prin caracteristici speciale, care asigură confort deplin și siguranță în timpul călătoriilor. Ai posibilitatea să optezi între versiunea cu dotări standard sau să adaugi diverse opțiuni în ceea ce privește siguranța și sistemele de asistență, designul interior și exterior sau dotările multimedia. Alege să achiziționezi un Renault Clio la preț accesibil de la un dealer autorizat și beneficiază de oferte excelente, garanții, dar și de posibilitatea de a efectua un test drive pentru a face alegerea potrivită. Apelează la profesioniști în domeniul auto și bucură-te de o experiență excelentă la volan, alegând noul Renault Clio în varianta perfectă pentru tine. Poți testa și alte modele precum Renault Arkana sau Renault Clio automat, astfel încât să găsești autoturismul care se mulează perfect pe necesitățile tale.

Renault Clio - renaultdibas.ro - 1
O MAȘINĂ DE ORAȘ SEDUCĂTOARE

Linii fluide, profil dinamic, aripi sculptate și noul sistem de iluminare full LED. Clio te captivează cu stilul său de la prima vedere.

Renault Clio - Descriere si specificatii

Renault Clio - renaultdibas.ro - 2
conectare automată
Cel mai mare ecran tactil din clasa sa, cu navigare conectată, căutare puncte de interes cu Google Places. Cu ajutorul tehnologiei Renault EASY LINK, Clio îți oferă o experiență la volan conectată și fără bătăi de cap!
Renault Clio - renaultdibas.ro - 3
condusul devine mai ușor
La fel de confortabilă în oraș, ca și la drum lung, acest model extraordinar de clasă mică te protejează în orice situație, cu ajutorul sistemului de frânare automată de urgență cu protecție pentru pietoni. Clio include cele mai recente soluții Renault EASY DRIVE, printre care menționăm camera video 360O și Easy Park Assist.
Renault Clio - renaultdibas.ro - 4
O personalitate aparte, cu semnătura Renault Sport
Cu un profil atletic, habitaclu inteligent, tehnologii avangardiste și manevrabilitate sportivă, Clio R.S. Line se remarcă prin liniile sportive și este pregătit să-ți aducă un plus de sportivitate în fiecare zi.

Renault Clio - Modele similare

test drive cere ofertă