Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid
Captur E-Tech Plug-In Hybrid
Fisa produs Brosura si accesorii

Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid

cel mai dorit SUV urban

De la

30.100 € cu TVA

CAPTUR OFERĂ PROPULSIE ELECTRICĂ, ORICÂND DOREȘTI!

Datorită grupului motopropulsor hibrid reîncărcabil, poți conduce Captur în modul electric în timpul săptămânii, încărcându-l zilnic, și în modul hibrid în timpul călătoriilor mai lungi! Nu este necesar niciun compromis.

plăcerea de a conduce redefinită
Un model hibrid la fel de agil ca unul electric? Aceasta este garanția oferită de modelul Captur E-Tech Plug-in hybrid. Vehiculul pornește la fel de silențios și accelerează la fel de rapid ca unul complet electric, oferind un confort maxim.
adaptat tuturor stilurilor de viață!
Bucură-te de libertatea de a alege, cu Captur E-Tech Plug-in hybrid. Cu ajutorul grupului motopropulsor hibrid, poți parcurge până la 50 km autonomie electrică în ciclu mixt WLTP, în modul electric, și poți utiliza modul hibrid în timpul ieșirilor din weekend. O soluție pentru fiecare tip de călătorie!
propulsie electrică pentru Captur
Pornește la drum fără griji, datorită experienței de peste 10 ani acumulate cu ajutorul modelelor electrice Renault Electric! Beneficiază de o soluție de mobilitate fără emisii de noxe și de un consum mai redus de combustibil, datorită unei cutii de viteze inovatoare și tehnologiei de recuperare a energiei, inspirată direct din lumea Formulei 1!
test drive cere ofertă