Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Captur

Renault Captur

o nouă personalitate, același Captur

Renault Captur - descoperă un model superb, cu un interior îmbunătățit și tehnologii inovatoare

Renault Captur din 2022 oferă performanțe foarte bune și costuri de funcționare rezonabile, indiferent că este vorba de opțiuni de motorizare pe benzină, diesel sau hybrid. Renault Captur pornește de la un preț accesibil, iar nivelul de echipare standard este destul de ridicat, motiv pentru care este o alegere excelentă. Prin urmare, dacă ești în căutarea unui vehicul versatil și performant, acest model ar trebui să fie în topul preferințelor tale. Pentru a fi sigur că faci alegerea potrivită pentru tine, testează modele noi Renault de la un dealer autorizat, cu experiență în domeniul auto. RenaultDibas îți oferă posibilitatea să faci un test drive înainte de a achiziționa mașina dorită. Poți opta pentru Renault Clio, Megane, Arkana sau un alt model pretabil preferințelor tale.

Renault Captur 2022 în varianta rs line sau e-tech - alege nivelul de echipare potrivit

Renault Captur oferă stil, flexibilitate și un raport calitate-preț excelent, având toate atuurile unui SUV modern. Versiunile Captur 2022 variază de la equilibre, techno, rs line sau e-tech full hybrid și pot fi personalizate cu o serie de accesorii care corespund preferințelor personale. Atât exteriorul, cât și interiorul pot fi echipate cu ornamente, panouri decorative, cotiere sau scuturi și oglinzi exterioare, în conformitate cu propriile nevoi de design, dotări și de funcționalitate. Dacă ești în căutarea unui SUV compact, care oferă un spațiu decent și este ușor de condus, Renault Captur este cu siguranță un model de interes. Descoperă ultimele inovații care echipează noul Captur în 2022 și bucură-te de o mașină fiabilă, modernă și practică.

Renault Captur - renaultdibas.ro - 1
UN MODEL SUV CU LINII SPORTIVE

O siluetă impunătoare, interior rafinat și exterior în 2 nuanțe, complet personalizabil. Mai mare și mai modern, Captur are toate atuurile unui SUV.

Renault Captur - Descriere si specificatii

Renault Captur - renaultdibas.ro - 2
exterior
Plafon, oglinzi exterioare, scuturi. Personalizează designul Captur cu peste 90 de combinații posibile pentru exterior.
Renault Captur - renaultdibas.ro - 3
interior
Descoperă pachetele de personalizare pentru interior și personalizează-ți habitaclul cu 18 combinații posibile: tablou de bord, tapițerie, ornamente colorate, panouri decorative, cotiere.
Renault Captur - renaultdibas.ro - 4
multi-sense împinge granițele personalizării
3 moduri de condus (Eco, Sport, MySense), 8 setări pentru iluminarea interioară. Personalizează modelul Captur în funcție de preferințele tale, cu ajutorul tehnologiei multi-sense.

Renault Captur - Modele similare

test drive cere ofertă