Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Austral

Renault Austral

- Tech control. Take control.

Renault Austral - bucură-te de o mașină modernă, cu un design îndrăzneț

Noul Renault Austral în varianta SUV E-Tech hybrid este un model care se remarcă prin liniile elegante, profilul robust și proporțiile echilibrate. Fiind o mașină compactă, aceasta poate fi folosită cu ușurință în traficul urban. În ciuda dimensiunilor relativ mici la exterior, modelul Austral de la Renault este spațios în interior, fiind ideal chiar și pentru o familie cu mai mulți membri. Dacă designul te tentează și vrei să achiziționezi un astfel de vehicul, poți efectua un test drive înainte de a lua o decizie. De asemenea, poți testa oricare dintre modelele Renault disponibile în gama noastră de vehicule, cum ar fi Clio, Captur, Megane, Arkana sau Talisman.

Renault Austral la un preț avantajos - descoperă ofertele potrivite pentru tine

Renault Dibas este dealer autorizat cu experiență în domeniul auto, unde poți găsi oferte excelente și prețuri avantajoase la Renault Austral. Descoperă un SUV compact, dar ideal pentru călătoriile cu familia sau pentru deplasările lungi. Alegând o astfel de mașină, te bucuri de o experiență mult mai bună de condus în toate condițiile de trafic și pe orice tip de drum. Modelul Renault Austral în România oferă o motorizare full hybrid, fiind una dintre cele mai eficiente motorizări de pe piață. Este dotat cu sisteme de siguranță care te ajută să depășești situațiile neprevăzute din timpul deplasărilor fără incidente neplăcute. Beneficiază de toate avantajele oferite de modelul Renault Austral la prețuri accesibile pe Renaultdibas.ro și bucură-te de o mașină fiabilă, ușor de condus, modernă și practică.

Renault Austral - renaultdibas.ro - 1
Austral E-Tech Hybrid

Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid are proporții echilibrate, o parte frontală îndrăzneață și semnătură luminoasă distinctivă. Liniile sale elegante sunt accentuate de plafonul negru lucios, iar bandourile de protecție laterale contrastante subliniază profilul robust.

Renault Austral - Descriere si specificatii

Renault Austral - renaultdibas.ro - 2
Până la 35 de aplicații la bord
Prin sistemul openR link sunt disponibile până la 35 de aplicații (în funcție de țară) cu conținut specific pentru Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid. Sistemul multimedia openR include serviciile Google, Google Maps și Google Play.
Renault Austral - renaultdibas.ro - 3
Motorizare E-Tech Full Hybrid
Motorul E-Tech full hybrid de 200 CP este unul dintre cele mai eficiente de pe piață: cu un consum de 4.6 L/100 km și emisii de CO2 de numai 104 g/km. Condu electric până la 130 km/h și, în oraș, până la 80% din timpul călătoriei.
Renault Austral - renaultdibas.ro - 4
Siguranță
Sistem activ de frânare în situații de urgență: senzori față / spate pentru detectare pietoni / cicliști, lumini inteligente și automate (Matrix LED vision) și multe altele. Sistemele de asistență pentru siguranță te ajută să depășești situațiile neprevăzute întâlnite în timpul deplasării.

Renault Austral - Modele similare

test drive cere ofertă