Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Austral

Renault Austral

- Tech control. Take control.

De la

27.000 € cu TVA

Austral E-Tech Hybrid

Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid are proporții echilibrate, o parte frontală îndrăzneață și semnătură luminoasă distinctivă. Liniile sale elegante sunt accentuate de plafonul negru lucios, iar bandourile de protecție laterale contrastante subliniază profilul robust.

Până la 35 de aplicații la bord
Prin sistemul openR link sunt disponibile până la 35 de aplicații (în funcție de țară) cu conținut specific pentru Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid. Sistemul multimedia openR include serviciile Google, Google Maps și Google Play.
Motorizare E-Tech Full Hybrid
Motorul E-Tech full hybrid de 200 CP este unul dintre cele mai eficiente de pe piață: cu un consum de 4.6 L/100 km și emisii de CO2 de numai 104 g/km. Condu electric până la 130 km/h și, în oraș, până la 80% din timpul călătoriei.
Siguranță
Sistem activ de frânare în situații de urgență: senzori față / spate pentru detectare pietoni / cicliști, lumini inteligente și automate (Matrix LED vision) și multe altele. Sistemele de asistență pentru siguranță te ajută să depășești situațiile neprevăzute întâlnite în timpul deplasării.
test drive cere ofertă