Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Arkana E-Tech Hybrid
Arkana E-Tech Hybrid
Fisa produs

Renault Arkana E-Tech Hybrid

Un SUV spațios și sportiv
Renault Arkana E-Tech Hybrid - renaultdibas.ro - 1
ARKANA ESTE DISPONIBIL ȘI CU PROPULSIE HIBRIDĂ

Echipat cu tehnologia inovatoare E-TECH hibridă, modelul Arkana oferă o plăcere de a conduce fără egal și o eficiență foarte bună. Inspirată din universul motor sport, motorizarea hibridă cu încărcare automată oferă un mix echilibrat între costuri reduse, performanță și eficiență.

Renault Arkana E-Tech Hybrid - Descriere si specificatii

Renault Arkana E-Tech Hybrid - renaultdibas.ro - 2
deplasare în oraș până la 80% din timp în modul electric
Modelul Arkana E-TECH hibrid aduce tehnologia electrică în viața ta! Mergi în oraș până la 80% din timp în modul electric, utilizând tehnologia inovatoare din sporturile cu motor. Te bucuri de silențiozitate și confort, în timp ce reduci consumul de carburant cu până la 40%* (comparativ cu o motorizare echivalentă pe benzină), precum și emisiile de CO2.
Renault Arkana E-Tech Hybrid - renaultdibas.ro - 3
simplifică-ți activitățile zilnice
Frânarea cu recuperarea energiei încarcă automat bateria modelului Arkana în timpul deplasării, așa că nu este necesară conectarea la o priză sau utilizarea unui cablu. Pentru și mai multă libertate, activează modul „B” (frânare). Imediat ce eliberezi pedala de accelerație, vehiculul decelerează aproape până la oprire, recuperând cât mai multă energie electrică.
Renault Arkana E-Tech Hybrid - renaultdibas.ro - 4
plăcerea de neegalat a condusului
Pornirea în modul 100% electric oferă un răspuns instantaneu și o rulare silențioasă și eficientă în toate condițiile de deplasare. Descoperi senzații noi la volan, în oraș sau în afara lui. Profită de puterea de 140 CP și de promptitudinea a 2 motoare electrice, precum și de eficiența unei cutii de viteze multi-modală.

Renault Arkana E-Tech Hybrid - Modele similare

test drive cere ofertă