Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Arkana

Renault Arkana

hibrid prin natura sa
Renault Arkana - renaultdibas.ro - 1
UN SUV SPORTIV ȘI SPAȚIOS ȘI O VERSIUNE EXCLUSIVĂ R.S. LINE

Arkana îmbină formele rafinate și stilul robust. Designul unic conferă acestui model un profil suplu, o gardă mare la sol și un interior luxos. În varianta R.S. line, efectul este și mai puternic.

Renault Arkana - Descriere si specificatii

Renault Arkana - renaultdibas.ro - 2
14 sisteme easy drive de asistență pentru șofer
Asistență în blocaje de trafic și pe autostradă, easy park assist sunt numai câteva dintre echipamentele proiectate pentru îmbunătățirea confortului și siguranței la volan. Acestea, precum și multe altele, fac parte din sistemele de asistență pentru șofer Renault easy drive, care ușurează manevrele în timpul călătoriilor, cu ajutorul informațiilor afișate pe ecranul personalizabil pentru șofer, de 10,2″. Ești gata să faci primul pas spre condusul autonom?
Renault Arkana - renaultdibas.ro - 3
sistem multimedia easy link
Cu acest sistem multimedia – compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™ – poți conecta cu ușurință smartphone-ul și accesa toate aplicațiile și serviciile conectate online, de pe ecranul central de 9,3″ al modelului Arkana.
Renault Arkana - renaultdibas.ro - 4
multi-sense
Sunet motor și reactivitate, direcție, opțiuni pentru iluminarea ambientală și configurație ecran șofer... Alege dintre cele 3 moduri de condus disponibile (mysense, eco și sport) și configurează călătoriile cu ajutorul sistemului de personalizare multi-sense.

Renault Arkana - Modele similare

test drive cere ofertă