Reprezentanta Renault Modele Renault Renault Arkana E-Tech Full Hybrid
Arkana E-Tech Full Hybrid
Fisa produs Brosura si accesorii

Renault Arkana E-Tech Full Hybrid

hibrid prin natura sa

Renault Arkana E-Tech Full Hybrid, SUV-ul care te va cuceri de la prima vedere

La fel ca Renault Koleos, Renault Arkana face parte categoria de modele Renault din clasa SUV-urilor. Stilul său robust, impunător, îți creează de la prima interacțiune senzația de încredere. Prin intermediul Arkana, Renault le oferă tuturor iubitorilor de confort și siguranță la volan exact ceea ce le trebuie, pentru a se bucura de fiecare drum efectuat cu mașina! Mai mult, Renault Arkana are și un interiorul luxos și funcții complexe.

Printre caracteristicile pe care le prezintă Renault Arkana automat, disponibil la un preț bun, se regăsește cea de Easy Park Assist, care te ajută să parchezi ușor, în orice spațiu. Sistemul Renault Easy Drive face condusul mult mai confortabil, iar toate informațiile esențiale pentru șofer sunt afișate pe un ecran personalizabil, de dimensiune 10,2 inch.

Renault Arkana la preț bun, sportiv și spațios - vino în reprezentanța din București și programează-te la un test drive!

La capitolul multimedia, la fel ca noile modele Renault Clio sau Renault Captur, și la Renault Arkana îți poți conecta rapid telefonul, pentru a obține acces la aplicațiile preferate.

Și la capitolul preț, Renault Arkana reușește să îi impresioneze și pe cei mai pretențioși dintre pasionații de SUV-uri. Te așteptăm la locația Renault Dibas din București, acolo unde poți descoperi prețuri atractive la Renault Arkana, precum și la Renault Kadjar, Renault Austral sau Renault Talisman. Programează-te acum la o sesiune de test drive și verifică, în detaliu, toate particularitățile unui model de la Renault!

Renault Arkana - renaultdibas.ro - 1
UN SUV SPORTIV ȘI SPAȚIOS ȘI O VERSIUNE EXCLUSIVĂ R.S. LINE

Arkana îmbină formele rafinate și stilul robust. Designul unic conferă acestui model un profil suplu, o gardă mare la sol și un interior luxos. În varianta R.S. line, efectul este și mai puternic.

Află toate beneficiile unui SUV spațios și sportiv

Renault Arkana - renaultdibas.ro - 2
E-Tech full hybrid 145 CP
Senzații unice la volan în oraș și la drum lung. Pornirea de pe loc în modul electric oferă accelerații incredibile, iar motorizarea hibridă fără încărcare la priză este silențioasă, rapidă, agilă și eficientă.
Renault Arkana - renaultdibas.ro - 3
Ecran multimedia de 9,3”
Cu sistemul Easy Link și ecranul său de 9,3”*, te poți conecta ușor la serviciile Google. Redarea interfeței telefonului prin Android Auto™ și Apple CarPlay™ oferă acces direct de pe ecranul central la aplicații.
Renault Arkana - renaultdibas.ro - 4
Renault Arkana într-o singură aplicație
Aplicația My Renault îți oferă în permanență informații actualizate despre mașina ta Renault. Accesează funcțiile vehiculului de pe telefon, planifică întreținerea și monitorizarea online și bucură-te de multe alte funcții.

ALEGE VARIANTA CLIO CARE ȚI SE POTRIVEȘTE


Evolution


Carburant
Benzina + Electric (mild-hybrid)

Tip cutie de viteze
automata – dublu ambreiaj 7 trepte

Putere maxima (kW)
103

Emisii CO2 (g/km)
130/133

Techno


Carburant
Benzina + Electric (mild-hybrid)

Tip cutie de viteze
automata – dublu ambreiaj 7 trepte

Putere maxima (kW)
103

Emisii CO2 (g/km)
130/133

Esprit Apline


Carburant
Benzina + Electric (mild-hybrid)

Tip cutie de viteze
automata – dublu ambreiaj 7 trepte

Putere maxima (kW)
116

Emisii CO2 (g/km)
135/136

Renault Arkana E-Tech Full Hybrid - Modele similare

test drive cere ofertă